Дронтал за котки - 2 таблетки

14,50 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Вътрешните паразити периодично застрашават здравето на котките, а също така и здравето на хората, особено на децата. Ето защо, за да съхраните здравето на вашият домашен любимец, както и здравето на вашето семейство, особено важна е ефективната борба с вътрешните паразити по животните.

Дали вашата котка има вътрешни паразити?

Паразитните инвазии са често срещани при котките. Счита се, че поне една котка на всеки три има паразити. Рядко се срещат котки, които не са били инвазирани поне веднъж в живота си. Клиничните симптоми на опаразитяването зависят от здравния статус на котката и от степента на опаразитяване. При по-ниска степен клиничните симптоми понякога са незабележими. Главните симптоми при опаразитяване с вътрешни паразити са: повръщане, диария и запек, загуба на тегло. Чревните паразити могат да подтиснат имунната защита на котето и да го направят по-податливо към бактериални и вирусни инфекции, а миграцията на паразитните ларви предизвиква постоянно увреждане на вътрешните органи, особено на белите дробове.

Краят на паразитите!

Това е една уникална комбинация от две активни съставки – Пирантел и Празиквантел. Таблетката е със специална елипсовидна форма, за по –лесно приемане.Drontal cat осигурява безопасно и ефективно третиране на гастроинтестиналните парзити при котките.

Широкоспектърното действие осигурява ефективно лечение и профилактиока срещу нематоди и цестоди, посредством еднократно третиране.

Широкоспектърното действие осигурява ефективно лечение и профилактиока срещу нематоди и цестоди, посредством еднократно третиране.

Drontal cat е специално създаден и дозиран за котки ( 5 мг Празиквантел/ 57.5 мг Пирантел ) на килограм телесно тегло. Или 1 таблетка на 4 килограма, минимум три до четири пъти годишно или по често по преценка на ветеринарния лекар.

Решете проблема с вътрешните паразити при вашата котка!